Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterDäckserviceDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Höja Bil & Motor AB

Meny

Hydrauliska stödben

Hydrauliska stödben

Vi monterar hydrauliska stödben på er husbil och husvagn, så ni kan njuta av stå i våg.

Levelsystem (Nivåsystem)

Nu kan du slippa allt besvär, tack vare E&P-nivåsystemet. Med en knapptryckning ställer sig husbilen i våg - helt automatiskt på bara två minuter.

Hela tiden med alla hjulen på marken. Dessutom står husbilen helt stabilt.

Tack vare systemet känns inga rörelser i husbilen när någon stiger in eller ut. En
fördel, inte minst för den som vill sova lite längre och inte störas av husbilens gungningar när någon morgonpigg går omkring i husbilen eller stiger ur.

Två stegs teleskopcylinder

Vi har specialutvecklat en tvåstegs teleskopcylinder för husbilsmodeller med lägre markfrigång. Denna stödbenscylinder har en mycket kort konstruktionshöjd, de används framförallt på husbilar byggda på Fiat. Fram används en cylinder med 36 cm slaglängd, och bak används cylindrar med 30 cm slag. Cylindrarna monteras så plattorna hamnar ca 15 cm från marken, vilket gör att framändan kan hissas 21 cm, utan att man kliver ur bilen. Det har en kapacitet på 2 ton per cylinder.

2 tons systemet används på de "vanliga" husbilarna, upp till ca 5,5 ton.

Det finns 3,5 ton system, 6 ton system och 10 ton system till de största husbilarna.

Till Husvagn monteras två hydrauliska stödben på axeln, och original stödbenen byts ut till hydrauliska.

Mer information och bilder på hydrauliska stödben, ser ni på

www.ep-hydraulics.se

Eller på Höja Bil & Motor AB Facebook sida

Images CAWGD0T2

Höja Bil & Motor AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!